Gezondheid


Uw spa en gezondheid

Diverse onderzoeken hebben het al aangetoond, het gebruik van een spa is goed voor lichaam en geest. Door de doordachte wijze waarop de jets zijn gemonteerd in de Evolution Spa’s zijn de spa’s niet alleen heerlijk om in te ontspannen, maar zijn ze ook nog goed voor uw lichaam. De hydrotherapy welke door de Evolution Spa wordt verzorgt biedt voordelen bij:

Arthrose: spanningen in de spieren, door pijnlijke of ontstoken gewrichten, worden door het warme water weer ontspannen, hierdoor zult u uw gewrichten makkelijker kunnen bewegen met minder pijn.

Spierpijn: bij het sporten en trainen kunnen microscopisch kleine scheurtjes in de spieren ontstaan. De warme masserende werking van de hydrotherapy zorgt voor een sneller herstelproces.

Slaapproblemen: de combinatie van warm water en hydrotherapy vermindert de stress in het lichaam en zorgt hierdoor voor een betere en langere nachtrust.

Pijnbestrijding: warm water stimuleert de aanmaak en distributie van endorfine, de lichaamseigen pijnstiller voor uw lichaam.